%100 YERLİ ÖZEL ASEPTİK KUTU ÜRETEREK DÜNYA'DA 2.Cİ ÜRETİCİ OLDU

%100 YERLİ ÖZEL ASEPTİK KUTU ÜRETEREK DÜNYA'DA 2.Cİ ÜRETİCİ OLDU

Türkiye’nin yerli sermayeyle en hızlı büyüyen ambalaj üreticilerinden Dizayn Pack, yüzde yüz yerli üreterek meyve suyu ve süt gibi ürünlerin üreticilerine yüzde 15 oranında tasarruf imkanı sağladı.

Türkiye’nin yerli sermayeyle en hızlı büyüyen ambalaj üreticilerinden Dizayn Pack, sektöründe Dünya genelinde tek üreticisi olan özel aseptik kutunun katmanlı kağıdını AR-GE çalışmaları sonucunda ileri teknoloji ve mühendislik çalışmalarıyla yüzde yüz yerli üreterek meyve suyu ve süt gibi ürünlerin üreticilerine yüzde 15 oranında tasarruf imkanı sağladı.

Türk ve yabancı birçok markanın aseptik, karton, plastik, gıda dolum gibi ambalaj alanlarında çözüm ortağı Dizayn Pack, ağırlıkla süt ve meyve suyu ürünlerinde kullanılan özel aseptik kutuda tüm dünya genelinde alternatif konumundaki tek marka oldu.

Toplamda 45 milyon Euro’yu aşan yatırımla geliştirilen 21 bin metrekare kapalı alana sahip iki tesiste üretim yapan Dizayn Pack, Avrupa, Arap Yarımadası, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya ihracat gerçekleştiriyor.

Design Pack firmasını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

İlhami PEKTAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.