104 yıllık Türk bankasına talip çıktı

104 yıllık Türk bankasına talip çıktı

Marka Yatırım Holding, Türk Ticaret Bankası'nın satın almak için TMSF'ye niyet mektubu sunacak.

Marka Yatırım Holding, Türk Ticaret Bankası'nın satın almak için Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) niyet mektubu sunacak. Holding, TMSF'den toplantı talep etti, hisseler hızla yükseldi.

Holding, daha önce, Türk Ticaret Bankası ile ilgili doğrudan ya da dolaylı sahip olunan hisse senetleri ve tahvillerin, banka ile ilgili esas mukavelelerinden doğan hakların ve Banka'ya ait öz sermaye ve varlıkların, birlikte veya ayrı ayrı satın alınması veya benzeri bir yöntem ile kendilerine veya bağlı ortaklıklarımıza devredilmesi hususlarında çalışmalar yapmak üzere bir bağımsız denetim şirketine yetki vermişti.

Holding'in yeni açıklamasına göre niyet mektubunda 1913 yılında kurulmuş 1919 yılında teşekkül etmiş bir şirket olan Türk Ticaret Bankası'nın süresinin uzatılması istenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.