11 Haziran’da yapılacak E3, yapımcıların müjdecisi olacak

11 Haziran’da yapılacak E3, yapımcıların müjdecisi olacak

11 Haziran 2019 tarihinde başlayacak olan E3 oyun fuarında birçok yeni oyun ve aynı zamanda yeni oyun serileri tanıtılacak. Markaların yeni oyun, ekipman ve ürünlerini tanıtmak için dört gözle beklediği E3, bomba gibi geliyor. Merak edilenleri haberimizde

2018 yılında milyonlarca ziyaretçiye ulaşan E3 fuarı, 2019 yılında da milyonlarca oyuncu tarafından ziyaret edilecek bir fuar olacak. E3 oyun fuarı 4 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak ve fuarda birçok yeni ürün tanıtılacak. Büyük markaların  yeni oyun konsolları, çok büyük yapımların yeni sezon oyunları ve haritaları, oyuncu ekipmanları ve benzeri birçok ürün E3 fuarında görücüye çıkacak. E3 11 Haziran 2019 tarihinde başlayacak ve 14 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.

APEX LEGENDS 2. SEZONU TANITILACAK

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve kullanıcıya ücretsiz olarak sunulan bir oyun olan Apex Legends, E3 oyun fuarında yeni yüzüyle karşımıza çıkacak. Yapımcıdan ve Electronic Arts’dan gelen haberlere göre oyunun 2. sezonu yapılacak E3 oyun fuarında tanıtılacak. Etkinlikte bazı yeni haritalar, demo özellikler ve yeni Skin desteği de olacak. Etkinliğe katılamayan kullanıcılar internet ortamından alacağı bilet ile etkinliği canlı olarak takip edebilecek.

CALL OF DUTY YENİ OYUNU TANITILACAK

Birçok geliştiricinin bir araya gelerek ürettiği bir oyun olan Call Of Duty serisine ait yeni bir oyun çok yakında ortaya çıkacak. Gelen kulislere göre E3 2019’da Infinity Ward isimli yeni Call Of Duty yeni oyunu tanıtılacak. Bu yeni oyunun 30 Haziran’dan sonra tanıtılacağı söyleniyordu ama gelen bilgilere göre E3’te bu oyun için özel bir panel düzenlenecek. Düzenlenecek panelde Call Of Duty:Infinity Ward gün yüzüne çıkacak. Görünen o ki, E3 oyun fuarı birçok yeni oyun ve yeni oyun serileri için müjdeci bir etkinlik olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.