16 Ağustos 2017 Çarşamba Fenerbahçe transfer haberleri, gelişmeleri

16 Ağustos 2017 Çarşamba Fenerbahçe transfer haberleri, gelişmeleri

Fenerbahçe'nin transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Valbuena, Nabil Dirar, Mehmet Ekici, Mauricio İsla, Kameni, Soldado ve Giuliano gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe diğer isimler için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'nin transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Valbuena, Nabil Dirar, Mehmet Ekici, Mauricio İsla, Kameni, Soldado ve Giuliano gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe diğer isimler için çalışmalarını sürdürüyor. İşte 15 Ağustos Salı son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar...

son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Yeni sezon öncesi yaptığı önemli transferlerle önemli şampiyonluk adaylarından olan Fenerbahçe 2017-2018 sezonunda sezonu şampiyon tamamlayarak 4. yıldızı kazanmak istiyor. Şampiyonluk hedefiye yola çıkan Fenerbahçe kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Aziz Yıldırım'ın 4 transfer daha yapacaklarını açıkladıktan sonra kadrosuna Giuliano ve Roberto Soldado'yu katan Fenerbahçe'de diğer 2 isim için çalışmalar devam ediyor. İşte Fenerbahçe'de gelenler, gidenler ve gündemdeki isimler...

ABOUBAKAR OPERASYONU

Fenerbahçe, Soldado ve Giuliano’nun ardından kadrosuna bir forvet daha katmak için harekete geçti. Hedefteki isim geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık oynayan Porto’nun Kamerunlu golcüsü Aboubakar... Lens'in Beşiktaş'a gitmesi sonrası Fenerbahçe, Zenit’ten kadrosuna kattığı Giuliano’nun ardından iddialı bir transferi daha bitirmek için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, Roberto Soldado’nun ardından forvet hattını güçlendirmek adına rotayı Vincent Aboubakar’a çevirdi. Geçen sezonu Porto’dan kiralık olarak Beşiktaş’ta geçiren Aboubakar için Portekiz ekibinin yöneticileriyle masaya oturuldu. Aboubakar için toplam 8 milyon euro'yu gözden çıkaran Fenerbahçe bu bedelin 6,5 milyon euro kısmını Fransız Lorient'e 2,5 milyon eurosunu ise Porto'ya ödeyecek. Kamerun'lu oyuncu Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor. 

GUSTAVO GOMEZ ADIM ADIM FENERBAHÇE'YE

Transferde atağa kalkan ve geçen hafta Giulaino ile Soldado'yu kadrosuna katan Fenerbahçe yönetimi, bir transferi daha sonlandırmak üzere... Danimarkalı savunmacı Simon Kjaer'i 12.5 milyon euro karşılığında Sevilla'ya satan sarı-lacivertli yönetim, bu boşluğu Gustavo Gomez'le dolduracak. İtalyan ekibi Milan'la görüşmelerde önemli yol kat edilirken, son detaylar görüşülüyor. Fenerbahçe'nin kısa süre içinde bu transferi açıklaması bekleniyor.

SOL BEK ADAYLARI CHELSEA'DEN

Fenerbahçe, Chelsea'nin başka takımlara kiraladığı iki oyuncuyla ilgileniyor. Yönetim, ekonomik şartların uygun olması durumunda sol beke takviye yapmak istiyor. Adayların ikisi de Chelsea'den. 2016-17 sezonunu Schalke'de geçiren ve 21 maçta forma giyen Abdul Rahman Baba ile geçen sezonun yarısında Watford'da oynayan Kenedy, Fenerbahçe'nin sol bek adayları. Sarı lacivertli ekibin Brezilyalı Kenedy'yi kadrosuna katması daha olası görülüyor. 21 yaşındaki oyuncu, Chelsea'ye 2015 yılında 8 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.

VAN PERSİE'NİN BABASINDAN TRANSFER SİNYALİ

Fenerbahçe'deki geleceği belirsiz olan ve uzun süredir Feyenoord'un gündeminde yer alan Robin van Persie için babasından açıklama geldi. Hollanda basınına kısa bir yorum yapan Bob van Persie, oğlunun Feyenoord'a dönebileceğinin sinyallerini verdi. Robin van Persie'nin babası Bob van Persie, oğlunun Feyenoord'a dönüp dönmeyeceğinin sorulması üzerine, kısa konuşurken ''Van Persie Feyenoord'a döner mi? Ben öyle düşünüyorum. Sonuçta transfer dönemi 31 Ağustos on ikiye beş kala bitiyor'' ifadelerini kullandı.

BU TRANSFERİN GERÇEKLEŞECEĞİNE İNANIYORUM

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden Pierre van Hooijdonk da geçtiğimiz günlerde Van Persie'nin dönebileceği yönünde konuşmuştu. Feyenoord'un Robin van Persie olan ilgisinin sorulması üzerine kısa bir değerlendirme yapan Hooijdonk bu transferle ilgili, ''Ben bu transferin gerçekleşeceğine inanıyorum. Ancak Van Persie'nin Kuyt'ın yerini alacağını düşünmeyin. Bence Van Persie, Nicolai Jorgensen'in yanında oynamak için alınacak. Feyenoord'da oynayabileceği tek pozisyon bu'' ifadelerini kullandı.

SALİH UÇAN ANTALYASPOR'A DOĞRU

Fenerbahçe'de bir türlü bekleneni veremeyen 23 yaşındaki futbolcunun geleceği netleşiyor. Salih Uçan'a Süper Lig'den birçok takım talip olmuştu. İddialı bir kadro kuran Antalyaspor'un bu transferde bir adım önde olduğu öğrenildi. Rıza Çalımbay'ın kadroda görmeyi çok istediği genç futbolcu için Akdeniz ekibinin Fenerbahçe ile her an el sıkışabileceği belirtildi. Salih'in Antalya'ya kiralanması bekleniyor. 

NEUSTADTER PİYANGOSU

Trabzonspor’un Giuliano için devreye girmesi, Fenerbahçe’nin planlarını alt üst etmişti. Normalde Sambacı’yı kiralayacak olan Sarı-Lacivertliler, 7 milyon Euro’ya bonservisini almak zorunda kaldı. Bu durum, bütçe planlamasına ağır bir darbe vurdu. Ancak Rusya’dan müjde gibi bir haber geldi. Yabancı kuralı nedeniyle Rus pasaportu olan bir savunmacı arayan Spartak Moskova, Roman Neustadter için Fenerbahçe’nin kapısını bir kez daha çaldı. Daha önce iki kez teklifi geri çevrilen Spartak, bu kez kesenin ağzını açtı ve 8 milyon Euro (33.5 milyon TL) önerdi.

KOCAMAN İKNA EDİLECEK

Geçtiğimiz sezon bonservis ödenmeden alınan Neustadter için gelen bu teklife yönetimin ‘evet’ demesi bekleniyor. 27 yaşındaki oyuncunun satılmasına karşı çıkan Aykut Kocaman da en az 1 stoper transferi garantisi verilerek ikna edilmeye çalışılacak. Rus savunmacıdan gelecek 8 milyon Euro, yönetimin transfer planlamasının bozulmadan devam etmesini sağlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.