17 Nisan'da tüm okullar bir gün tatil edildi!

17 Nisan'da tüm okullar bir gün tatil edildi!

Bakan İsmet Yılmaz 17 Nisan'da tüm okullara bir gün tatil olacağını açıkladı. 17 Nisan'da referandum tatili yapılacak.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sivas'ın Zara ilçesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Yılmaz, "Referandum nedeniyle 17 Nisan'da okulların tatil edildiğini belirterek, "16 Nisan'da halk oylamasını yapıyoruz. 16 Nisan'da yapacağımız sandık kurullarında birçok öğretmenimiz görev almakta. Sayımların sağlıklı olabilmesi, yapılacak itirazların sağlıklı bir şekilde neticelenebilmesi, okullarımızın düzeninin sağlanabilmesi ve temizliğinin hakkıyla yerine getirilebilmesi için Başbakanımızın talimatı üzerine 17 Nisan'ı tatil etme kararı aldık" açıklamasında bulundu.

17 Nisan Pazartesi günü okullar tatil
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz
tüm öğrencileri sevindirecek referandum tatili müjdesini verdi. Türkiye Anayasa değişikliği teklifi nedeniyle referanduma gidiyor. 16 Nisan'da yapılacak referandum nedeniyle 17 Nisan günü okulların tatil edilmesi ilk değil. Daha öncede okullar tatil edilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.