17 Yaşındaki Kız 13 Yaşındaki Kızları Fuhuş İçin Pazarladı

17 Yaşındaki Kız 13 Yaşındaki Kızları Fuhuş İçin Pazarladı

Tekirdağ'a bağlı Çorlu İlçe'nde ortaokula giden öğrencilerin para karşılığı ile kendilerinden büyük kişilerle fuhuş yaptıkları ortaya çıktı. Sorgulamada kız arkadaşlarına fuhuş yaptırdığını söyleyen Y.D. isimli kız göz altına alındı.

Çorlu 'da ortaokul öğrencilerini olan 13 yaşlarındaki C.A. ve S.N. derste ceptelefonlarıyla oynadıkları öğretmenleri tarafından farkedilince, ceptelefonunu inceleyen öğretmen telefonda kayıtlı cinsel içerikli fotoğraflar ve mesajlar buldu ve okul yönetimine ihbar etti. İhbar ile birlikte Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği personeli inceleme için telefonları alıp, ortaokul öğrencileri C.A. ve S.N'i ifadelerini verdirmek üzere emniyete aldılar. Kızların ifadelerinde 17 yaşında olan arkadaşları Y.D.'nin kız arkadaşlarına para karşılığında erkeklerle tanıştırıp fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı. Emniyet'in yaptığı telefon kaydı incelemelerinde yine ortaokul öğrencileri M.C., D.B. ve M.D. adlı kızlarında için içinde oldukları öğrenildi.

ŞÜPHELİ 4 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Vakayla ilgili soruştuma başlatan emniyet ekipleri, kızların ifadelerini aldıktan sonra olayla ilgili operasyon düzenledi. Para karşılığında ortaokul öğrencileriyle cinsel ilişki yaşadığı belirtilen 40 yaşlarındaki Menderes A., 23 yaşlarındaki Mustafa D., 17 yaşındaki lise öğrencisi olan A.G ve küçük kızları pazarlayan 17 yaşlarındaki kız Y.D. gözaltına alındı. Emniyette suçlamaları kabul etmeyen şüpheli şahıslar sorgulamaların ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi. Çıktıkları mahkeme ardından Menderes A. ile Mustafa D. tutuklandı, Y.D. ve lise öğrencisi A.G tutuksuz yargılanma ile salındı.

ALDIKLARI PARALARLA UYUŞTURUCU ALMIŞLAR

Emniyette ifade veren kız öğrenciler, fuhuştan kazandıkları paralarla uyuşturucu satın aldıklarını ve 250 tl karşılığında ilişkiye girdikleri öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.