1907 Fenerbahçe Espor takımı Dark Passage takımını mağlup etti

1907 Fenerbahçe Espor takımı Dark Passage takımını mağlup etti

Dünyanın en çok oynanan online oyunlarından League Of Legends(LOL)'de Fenerbahçe Espor son şampiyon Dark Passage'yi vadiye gömdü!

League Of Legends(LOL) Şampiyonluk Ligi 2017'de 1907 Fenerbahçe, son şampiyon Dark Passage takımı ile karşı karşıya geldi. Türkiye saati ile saat 16.00'da başlayan karşılaşmada 2 maçıda kazanarak 3 puanı hanesine yazdıran takım 1907 Fenerbahçe takımı oldu.

2017 Şampiyonluk Ligi'nde 1907 Fenerbahçe istediği gidişatı yakalayamamış ve oynadığı ilk iki haftada 4 seride amacına ulaşamamıştı. Serinin ilk maçını 1907 Fenerbahçe maç başlamadan kazandı denilebilir. Neden? diye sorulacak olursa, Jayce'nin yasaklanmayışı Thaldrin için 1907 Fenerbahçe bu şampiyonu kilitledi. Yaptıkları bu seçim sayesinde oyuna daha önde başlayan taraf olmayı hakettiler.

Dark Passage takımında Bwipo'nun kötü oynayışı ve minyon sayısında oldukça önde olan 1907 Fenerbahçe takımının psikolojik üstünlüğüde ele geçirmesi ile iyice farkı açtı. Fenerbahçe takımında Frozen mükemel oyunu ile rakip takım Dark Passage oyuncularını siyah-beyaz ekranla buluşturdu.

Dark Passage dengeleme girişiminde bulundukça Fenerbahçe öne geçti. Thaldrin tarafından ilk inhibitör alındı ve sonrasında kalitesini konuşturan sarı-lacivertliler çok rahat bir şekilde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe 3 beraberlik ve ilk galibiyet
Dark Passage takımını yenen Fenerbahçe Espor takımı ilk galibiyetini aldı. Toplam puan olarak baktığımızda 6 puanda bulunan 1907 Fenerbahçe ikinci maçta Dark Passage takımına karşı daha fazla üstün şekilde oynadı. Dark Passage takımı Fenerbahçe kazanırken, bu maç ile beraber 3.mağlubiyetini almış oldu.

1907 Fenerbahçe'nin sonraki rakibi HWA Gaming
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.