2017 16 Ocak hafızlık sınavı sonuçları açıklandı! Sorgulama ekranı

2017 16 Ocak hafızlık sınavı sonuçları açıklandı! Sorgulama ekranı

16 Ocak tarihinde başlayan 2017 hafızlık tespit sınavı sonuçları açıklandı. Sorgulama ekranı haberimizde.

Kuran kurslarında ve kendi imkanlarıyla hafızlıklarını tamamlayan binlerce bay/bayan aday 16 Ocak 2017 tarihinde belirlenen eğitim merkezlerinde oluşturulan komisyonlarca sınava tabi tutuldu. 2017 Ocak ayı Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları açıklandı mı? Hafızlık sınav sonuçları nereden öğrenilir? Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları sorgulama ekranı hakkında tüm bilgileri sizlere toparladık.
HAFIZLIK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI ! http://www.diyanet.gov.tr/tr/icerik/2017-1-donem-ocak-hafizlik-tespit-sinav-sonuclari/39443
Sınavda başarılı olmak için sınava giren adayın en az 70 puan alması gerekecek.Hafızlık Tespit Sınavında başarılı olup hafızlık belgesi almaya hak kazananların "Hafızlık Belgeleri" eğitim gördükleri Kur'an kursunun bağlı olduğu müftülüğe, yapmış olduğu hafızlığını kendi imkânlarıyla tamamlamış olan ve dışarıdan sınava katılarak belge almaya hak kazanan adayların hafızlık belgeleri ise başvuru yaptıkları sırada belirttikleri müftülüklere gönderilecektir.

HAFIZLIK TESPİT SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI
İl ve İlçe Müftülükleri aracılığıyla yapılan müracaatlar sonucu 13 farklı ilde bulunan eğitim merkezlerinde yapılan Hafızlık Tespit Sınavı sonuçları 27 Ocak 2017 tarihinde açıklandı Sonuçlara   https://dibbys.diyanet.gov.tr/EHYS/Hafizlik/HafizlikSinavSonucuSorgulama.aspx​ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu adres üzerinden adaylar sınav sonuçlarına gerekli bilgileri girerek ulaşabilir .

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.