2017 AÖL 1. Dönem Sınav Soru ve Cevap Kitapçıkları Yayımlandı

2017 AÖL 1. Dönem Sınav Soru ve Cevap Kitapçıkları Yayımlandı

Açık Lise (AÖL) sınav soru ve cevap anahtarları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. MEB tarafından 7-8 ocak 2017'de yapılan açık öğretim sınavı (1.dönem) soru ve cevap anahtarı yayımlandı.

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavı 7-8 Ocak Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere 2 gün içerisinde gerçekleşen oturumlar ile sona erdi. Binlerce aday Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1.dönem sınav sonuçları açıklandı mı? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav soruları açıklandımı? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) cevap anahtarı açıklandı mı? sorularını sormaya başladı. İşte Açık Öğretim Lisesi (AÖL) ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

aol-sinav-sonuclari-ve-sorulari.jpg

AÖL 1. dönem sınavı soruları ve cevapları nerede yayınlanacak? 7 ve 8 Ocak tarihlerinde yapılan açık lise sınavında sorulan sorular açıklandı mı? AÖL sınav sorularına Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasından ulaşablirsiniz.Bu adreste  AÖL sınavı soru ve cevapları açıklanmakta. 

 

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2017 Ocak Sınav Soruları ve Cevap Anahtarları < Tıklayınız.

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7-8 Ocak 2017 tarihinde yapılan AÖL, MAÖL, AÖO sınavları için yayımlanması beklenen soru ve cevap kitapçıkları açıklandı. 7-8 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan ve 3'er oturumdan oluşan sınavların soru ve cevap anahtarları kısmına sizlere aşağıda verdiğimiz link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Açıköğretim Okulları 2015-2016 1. Dönem Sınav Soru ve Cevap Anahtarına Ulaşmak İçinTIKLAYIN

Millî Eğitim Bakanlığın'ın gerçekleştirdiği AÖL (Açık Öğretim Lise) sınavına 1 milyon 197 bin 642, yurt dışında ise 12 merkezde bin 419 öğrenci olmak üzere toplam 1 milyon 199 bin 61 aday girdi.

Açık Öğretim Sınav Sonuçları Nereden Sorgulanır?

AÖL Sınav sonuçlarını öğrenmek için ''http://aionet.meb.gov.tr/ogr_login.aspx" adresinden , Açık Öğretim Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler ise Öğrenci numaraları ve şifreleriyle "http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx" adresinden ilgili sonuçları öğrenebilirler.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.