2017 MBSTS sınav sonuçları açıklandı mı? Sorgu ekranı

2017 MBSTS sınav sonuçları açıklandı mı? Sorgu ekranı

2017 Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı mı? MBSTS sınav sonucu sorgulama

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ÖSYM kontrolünde gerçekleştirilen 2017 Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS) başvuruları 17 - 27 Şubat tarihleri arasında yapılmıştı. 2017 MBSTS 8 Nisan Cumartesi günü saat 14:30'da belirli sınav merkezi noktalarında gerçekleşti. 

Peki MBSTS sınav sonuçları açıklandı mı? 2017 MBSTS sonuçları ne zaman açıklanacak? Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı sonuçları öğrenme işlemi nasıl yapılır? Tüm detaylar haberimizde...

Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS)'nin faydaları nelerdir?
Bilindiği üzere iki yılda bir gerçekleştirilen ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nda çalışan din görevlilerinin görevde yükselme, görev yeri değiştirme, yurt dışı atamaları, yurt dışı atamalarında hak kazanmak için ve hac-umre gibi organizasyonlara katılabilmek için yapılan Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (DİB-MBSTS) önem arzetmektedir.

Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (MBSTS) sonuçları açıklandı mı?
Sınava giren adaylar merakla 2017 MBSTS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? gibi sorular sormakta. Geçtiğimiz senelerden 2015 yılında yapılan DİB MBSTS 22 Şubat 2015 Pazar günü gerçekleşmişti. Sınav sonuçları ise 3 Mart 2015 tarihinde açıklanmıştı.

2017 MBSTS sonuçları henüz açıklanmadı. MBSTS sonuçları açıklanır açıklanmaz bu haberimizde güncellenecektir. Din Gönüllüleri grubuna katılmadan ayrılmayın!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.