2017 YGS başvurusu ne zaman sona erecek? Başvuru en son saat kaça kadar yapılabilir?

2017 YGS başvurusu ne zaman sona erecek? Başvuru en son saat kaça kadar yapılabilir?

ÖSYM 2017 YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) başvuru tarihleri hakkında adaylara uyarıda bulundu. Başvurusunu yapmayanlar bu saat çok önemli

ÖSYM Başkanı Demir, adayların sınav başvurularını yapmaları ve 2017 YGS sınav ücreti olan 60 tl ödemeyi yapmaları konusunda uyardı. Ödeme yapılmadığı taktirde sınava alınmayacak adayların başvurularıda geçersiz sayılıyor. 2016 YGS sınavına başvurusunu yapıp aynı şekilde yaklaşık 63 bin adayın başvuruları silinmişti. Bir çok aday bu senede ödemelerini yapmamış ve başvurularını son zamanlara bırakmış durumda.
Adayların merak ettiği sorular ise '' 2017 YGS başvurusu ne zaman bitiyor? 2017 YGS başvurusu saat kaçta bitecek? YGS başvuru ücreti ne kadar? 2017 YGS başvurusu nasıl ve nereden yapılır? '' oldu. Haberimizi okuyarak tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

2017 YGS BAŞVURULARI YARIN SONA ERİYOR
ÖSYM Başkanı Ömer Demir, 4 Ocak 2017 tarihinde başvuru işlemlerine açılan YGS başvurusunun yarın sona ereceğini belirtti. 12 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan YGS tek oturumdan oluşacak ve saat 10:00'da başlayacak. Sınava gelecek olan adayların çevre şartlarını ve trafik durumunu düşünerek daha önceden sınava girecekleri yerleri görmeleri ve en kısa sürede nasıl ulaşım sağlayacakları yönünde bilgi edinilmesi gerektiğini belirtti.
YGS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
Önce OSYM Aday İşlemleri Sistemi'ne giriş yapılır.  Karşınıza gelen ekranda Tc kimlik numaranızı ve okul dairesi yetkili kişi tarafından sizlere verilen ais.osym şifresi ile sisteme giriş yapılır. Sizler için resimli olarak '' LYS nasıl başvuru yapılır? YGS başvurusu nasıl yapılır? Ais nasıl başvuru yapılır?'' sorularınızı cevaplamaya çalıştık.
ygs-lys-basvurusu-nasil-yapilir.jpgygs-lys-basvurusu-nasil-yapilir2.jpgygs-lys-basvurusu-nasil-yapilir3.jpg
2017 YGS BAŞVURUSU SAAT KAÇTA SONA ERECEK?

OSYM aday işemleri adresi ''http://ais.osym.gov.tr'' adresi üzerinden 4 Ocak 2017 tarihinde başvuru işlemlerine açılan başvuru ekranının 18 Ocak saat 23:59 itibariyle girişe kapatılacağını belirtti.

BAŞVURU BİLGİLERİNİ TEKRAR KONTROL ETMENİZDE FAYDA VAR
Her nekadar doğru başvuruda bulunduğunuzu düşünüyor olsanız da, 2017 YGS başvurusu yaparken gözden kaçırmış olabileceğiniz bazı önemli eksiklikler olabilir. Öğrencinin hayalleri ve hedefleri bir sınav üzerine yazılıdır. Gerekli kontrolü ''http://ais.osym.gov.tr'' üzerinden sisteme giriş yaparak sağlayınız ve eksik noktalarınız varsa lütfen tamamlayınız veya değiştiriniz.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.