2017 yılı Astsubay maaşları ne kadar? Maaşı öğren

2017 yılı Astsubay maaşları ne kadar? Maaşı öğren

Astsubay maaşları 2017 tam listesi açıklandı. Zor şartlar sonrasında Astsubay olmaya hak kazananlar tam maaş hakkında merak içerisindeydi.

Astsubaylar geçtiğimiz yıllara nazaran biraz daha yüksek miktarda maaş almakta. 2017 yılı Astsubay maaşı ne kadar? sorusunun cevabı için haberimizi okumaya devam edin. Astsubay Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) nın vazgeçilmezidir. Söz konusu olan Astsubaylar ülke için hizmete yönelik zor şartlarda görevlerini yerine getirmekte.

Astsubaylar geçtiğimiz yıl 2016 yılında aldığı maaş 2.800 TL ila 3.100 tl arasında idir. 2017 yılında Astsubay olarak göreve başlayanlar görev yılı 1 yılı geçmediğinden yaklaşık 2.900 tl civarında maaş almakta. Görev süresi ve OHAL kapsamında Astsubaylar ek prim almaktadırlar. Görev süresinin artması ile birlikte Astsubay maaşı yaklaşık olarak 3.400 TL, bu maaşa primleri de ekleyecek olursak ortalama 4.000 TL civarında bir rakam ortaya çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.