2017 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı personeli özel umre fiyat listesi

2017 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı personeli özel umre fiyat listesi

Diyanet tarafından düzenlenen umre organizasyonlarına başkanlık personeli daha uygun fiyata gidebilecek. Umre ücreti ne kadar? İşte detaylar..

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2017 yılı umre turlarında, Diyanet personeli olanlara özel indirimli fiyat lisetesi açıklandı. Peki 2017 yılı umre fiyatları ne kadar? Umre ücreti ne kadar? Diyanet personeli umre ücretleri ne kadar? İşte umre fiyatları ve personele özel indirimli umre tutarları.

Bursa/Osmangazi İlçe Müftülüğü resmi web sitesi üzerinden alınan rar dosyası içerisinde bulunan 2017 umre fiyatları listesine siz değerli hocalarımızın daha kolay erişebilmeleri adına, 2017 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı personel umre fiyatları listesini hem göresel olarak, hem yazılı, hemde .PDF formatında aktarıyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen yazıda şöyle yazmaktadır;
Başkanlığımız personelinden çalışanlar ve emekliler ile TDV çalışanlarına yönelik indirimli umre programı düzenlenmiştir.

Söz konusu programdan mezkur personelin kendisi, eşi, çocukları, annesi ve babası yararlanabilecektir.Bahsedilen umre tutarlarına katılmak isteyenler ekte yer alan program dahilinde ilgili bankalara süresi içerisinde ücretlerini yatırarak il ve ilçe müftülüklerimiz aracılığı ile kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Umre için müracaat ve kayıt işlemleri 
1- Umreye gitmek isteyenler ilan edilen umre tutarına ait banka kodu ile Hac ve Müdürlüğünce anlaşmalı bankalara açtırılan umre kurumsal tahsilat hesabına ücretini peşin veya taksitli olarak yatıracaklardır.
2- İl/ilçe müftülüğüne müracaat ederek veya elektronik ortamda hac.diyanet.gov.tr adresinden kayıtlarını yaptırabileceklerdir.
3- 2017 yılı umre kayıt form dilekçeyi 2 nüsha halinde doldurarak ilgili müftülüğe teslim edeceklerdir.
4- Müftülüğe geçerlilik süresi en az bir (1) yıl olan pasaport teslim edilecektir.
5- Eşleriyle birlikte gidecek olan 45 yaşından küçük kadınlardan evlenme cüzdanı fotokopisi,
6- 45 yaşından küçük kadınlardan ve 18 yaşından küçük erkeklerden (Kendilerine Suudi Arabistan Konsolosluğundan vize alabilmek için);
    a) Birinci dereceden erkek akrabasıyla gidecek olanlardan; vukuatlı nüfus kayıt örneğinin aslı veya eşlerinden alacağı muvafakatname,
    b) Birinci dereceden olmayan akrabaları ile gideceklerden; müftülüklerden temin edecekleri örneğe uygun olarak, noterden alınacak muvafakatname ve taahütname istenecektir.
7- Ücret Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası şubelerinden yatırabilecektir.
8- İsteyenler Albaraka Türk Katılım Bankası'nın 6, Vakıf Bank v Halk Bankası'nın sunduğu 4 aylık taksit seçeneklerinden yararlanabilecektir. Bu işlemlerden dolayı umre yolcusu için herhangi bir ücret farkı alınmayacaktır.
9- Umre yolcusu banka dekontu ile birlikte il sağlık müdürlüklerince belirlenen sağlık merkezlerinden birine giderek, Menenjit ACW135Y aşısını yaptıracak ve aşı kartını umre süresi boyunca yanında bulunduracaktır.
10- İndirimli fiyatlardan yararlanabilmek için personel ve yakınlarının T.C. kimlik numaraları Müftülüklerden sisteme tanımlattırılacak ve daha sonra bankaya ücret yatırılacaktır.
2017-umre-fiyatlari1.jpg

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan ve Bursa/Osmangazi Müftülüğü tarafından web sitesinde yayınlanan .rar dosyası içerisinde bulunan 2017 personel umre fiyatları pdf dosyası için tıklayınız!
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.