2017 yılının en trend bayan çanta modellerini listeledik

2017 yılının en trend bayan çanta modellerini listeledik

217 İlkbahar-Yaz sezonu trend çanta modelleri ile herkesten bir adım daha önce olacaksınız. İşte 2017 çanta koleksiyonu!

2017 İlkbahar-Yaz bayan trend çanta modelleri, 2017 modası için bayan çantaları bu haberimizde sizlerle olacak.

Sizler için 2017 yılı ilkbahar-yaz bayan trend çanta modellerini derledik. Her yıl çanta modasında oldukça değişik tarzda çantalarla karşılaşıyoruz.Bu sene ise daha çok ufak ve büyük boy çantalar öne çıkmakta. Orta boylarda değil de, daha çok ya çok küçük çantalar, yada çok büyük çantalar moda. 

Daha çok çiçekli baskılı ve valiz çeklinde çantalar bu seneye damga vurmuş durumda. Küçük ve renkli, sarkan püsküllü çanta modelleri ise yine öne çıkan 2017 trend bayan İlkbahar-Yaz çanta modelleri arasında yer alıyor. Omuz izasından, kalça bölgesine kadar uzanan büyük boy çantalar ise oldukça dikkat çekmekte. 

2017 EN MODA İLKBAHAR-YAZ BAYAN TREND ÇANTA MODELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.