2017'nin en çok satan teknoloji ürünü iPhone!

2017'nin en çok satan teknoloji ürünü iPhone!

2017'nin en çok satan teknoloji ürünü Apple iPhone oldu. Peki listedeki diğer ürünler neler?

GBH Insights adlı bir araştırma firması bugün Apple iPhone'un 2017 yılının en çok satan teknoloji ürünü olduğunu söyledi.

Listede 223 milyon adet satan iPhone birinci sırada ve tüm yıl bitene kadar 233 milyon adet iPhone satılmış olması bekleniyor. İkinci sırada 33 milyon adet satılan Samsung Galaxy S8 ve  Samsung Galaxy Note 8 yer alıyor.

Amazon'un akıllı hoparlörünün alt uç modeli Echo Dot, yıl boyunca satılan 24 milyon adet ile üçüncü oldu. Apple, 2017 yılının en çok satın alınan teknoloji ürünü olan Apple Watch ile dördüncü sırada tekrar yer aldı. 

Bu yıl 20 milyon saat satıldı. Beşinci sıranın sahibi ise Nintendo Switch hibrid konsolu oldu. 2017 yılında 15 milyon adet arttı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.