2017'nin İlk Sabah Namazın'da Ulu Camii Doldu Taştı

2017'nin İlk Sabah Namazın'da Ulu Camii Doldu Taştı

Bursa Ulucami'de 2017 yılının ilk sabah namazına, bursa halkı akın etti. Ulu cami sabah namazında tamamen doldu.

Toplam kapasitesi 7 binin üzerinde olan Bursa Ulucamii, 2017 yılının ikl sabah namazında tamamen doldu, üstüne üstelik cemaat oturacak başka bir yerde bulmakta zorlandı.

HAVA SABAH SAATLERİNDE OLDUKÇA SOĞUKTU
Havanın soğuk olmasını aldırış etmeyen Bursa halkı, sabah namazında Ulu Cami'de buluştu.2017 yılında ilk sabah namazını cemaat ile birlikte Bursa Ulu Cami'de kılmak isteyenler camiye akın ettiler. Bu istekleri sonucunda sabah namazında hiç beklenmeyen bir sürprizle karşılaşıldı. Bursa Ulu Camii'de oturacak yer kalmamıştı.
bursa-haber-ulucamii-001.jpg
BURSA ATATÜRK CADDESİ KAPANDI
Bursa Ulu Camii üst kısmında bulunan Atatürk Caddesi, sabah namazına gelen cemaatin araçlarını park edecek yer bulamaması sebebi ile Atatürk Caddesi'ne park etmelerinden dolayı yol kapanma noktasına geldi.Yolun namazdan sonra açılması uzun zaman aldı.

SABAH NAMAZININ ARDINDAN KURAN-I KERİM OKUNDU
Bursa Ulu Cami'de kılınan sabah namazı sonrasında Aşr-ı Şerif okundu. Yapılan dua sonrasında caminin boşaltılması bi hayli zor oldu.
 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.