21 BEBEĞE DESTEK İÇİN KOŞ

21 BEBEĞE DESTEK İÇİN KOŞ

Cerebral Palsy Türkiye'nin "Adım Adım" platformu dahilinde katıldığı yardımseverlik koşularından olan Runatolia Maratonu 3 Mart Pazar günü Antalya'da gerçekleşecek

Cerebral Palsy Türkiye'nin "Adım Adım" platformu dahilinde katıldığı yardımseverlik koşularından olan Runatolia Maratonu 3 Mart Pazar günü Antalya'da gerçekleşecek. Maratonun kayıtları 28 Şubat Perşembe günü sona erecek.

Cerebral Palsy'li çocuk ve erişkinlerin eğitimi ve rehabilitasyonu konusunda geniş kapsamlı çalışmalarda bulunan Cerebral Palsy Türkiye "Bir Adımla Büyüsün"çağrısıyla engelli olma riski taşıyan bebeklerin Erken Müdahale Programına dahil edilerek, engellilik seviyelerinin azaltılması için herkesi Runatolia'da koşmaya davet ediyor.

Kayıt için son gün 28 Şubat

Runatolia Maratonu kapsamında engelli olma riski taşıyan 21 bebeğin Erken Müdahale Programına dahil edilmesi ve engellilik seviyelerinin azaltılmasına destek vermek için 28 Şubat'a kadar runatolia.com adresine girerek kaydınızı yaptırabilir ve ardından ipk.adimadim.org'a girerek ücretsiz kampanya profilinizi oluşturabilirsiniz. İPK'da "Antalya-2019-Cerebral Palsy Türkiye (TSÇV) - Bir Adımla Büyüsün" kampanyası için koşacağınızı belirten ibareyi seçtikten sonra, siz de riskli bebeklere destek vererek, onların yanlarında olabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.