23.10.2016 Çeyrek Altın ve Gram Altın Fiyatları

23.10.2016 Çeyrek Altın ve Gram Altın Fiyatları

Kapalıçarşı'da bugün açıklanan ve kapanışı ile beraber geçtiğimiz günlere oranla indirimli satılan ve ucuzlayan altın fiyatlarının vatandaşlar tarafından iyi bir indirim ile karşılandığı ve altına talep gelmediği ifade ediliyor.

Son zamanlarda yaşanan darbe olayları ve bir takım ekomomik zorluklar dolayısı ile Türk halkının alım gücünde bir takım azalmalar yaşanmaya devam ediyor, yaşanan bu azlık maalesef vatandaşları ciddi oranda etkiliyor olurken petrol fiyatlarının gün geçtikçe daha fazla artması ve üretimin azalmasının sonucunda altın fiyatlarının da eşit oranda bir düştüğü bir yükseldiği ifade ediliyor.

Son dakika altın fiyatları kontrol edildiğinde çeyrek altının 205 lira 79 kuruş fiyat ile satışa sunulduğu, gram altının ise 125 lira 38 kuruş fiyat ile satışta olduğu açıklandı. Fiyatların ciddi oranda indirimli olmadığını ifade eden kuyumcular ise gelecek aylarda yaşanabilecek olan terör olayları ve bir takım darbe olaylarının kapanmasının ardından ciddi oranda yükselme ve düşüş yaşamasının söz konusu olduğu ifade edilmekte. Zira çeyrek altın ve gram altın arasında yaşanan fiyat farkının gün geçtikçe değişim gösterdiği ancak şuan için en iyi yatırımın altın ve euro üzerinde olduğu ifade ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.