29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Doodle Oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Doodle Oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir çok sitede yer alan ''Kutlu Olsun'' mesajlarının yanı sıra Google.com.tr alan adında da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için kutlama doodle'ı yayınladı. Google'a bu tutumundan dolayı bir çok kullanıcı teşekkür etti.

Türkiye'nin Cumhuriyeti'nin ilan edilmesi ve tam bağımsız hale gelmesinin ana temellerinin atıldığı 93 yıl öncesinde vatandaşların verdikleri büyük savaş ve büyük kayıplar sonucunda Türkiye Cumhuriyeti ilan edilmiş ve TBMM'de de defalarca kez açıklanmıştı.

Ancak bunu unutan bir çok internet sitesi ve vatandaş varken bir çok vatandaş 93 yıl önce başlayan coşku dolu bu bayramın devam ettirilmesinden son derece duygulu ve memnun iken dünyanın en çok kullanılan internet sitesi ve arama motoru olan Google tarafından özel olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için doodle hazırlandı, hazırlanan doodle ile beraber kullanıcılar bugün gün boyunca özellikle günün en aktif saatlerinde Türk Bayraklı bir Google logosu yani doodle görecekler, ancak zaman zaman kaybolması durumunda herhangi bir şey yapamayacak olduğunuz ve bunun sadece 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel olarak bir kutlama ve tebrik mesajı olarak algılanması gerektiğini unutmamak gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.