29 Haziran patlaması olalı 1 yıl geçti! O gece ne oldu?

29 Haziran patlaması olalı 1 yıl geçti! O gece ne oldu?

Atatürk Havalimanı'nda terör örgütü IŞİD tarafından düzenlenen bombalı saldırı sonrası Türkiye bir kez daha yasa boğulmuştu. İşte o gece yaşananlar!

29 Haziran'da ne oldu? 29 Haziran patlaması kim tarafından yapıldı? 29 Haziran saldırsında kaç kişi öldü? İşte o kara gecenin yaşanan acı özeti! 

Tam 1 yıl önce, 29 Haziran 2016 tarihinde acı haberler sarsıldık hepimiz. Unutmadık, unutturmayacağız. O gün Türkiye'de bir günlük yas ilan edilmişti, ancak bizler her günü yas ilan etsekte o hayatını kaybeden masum insanlar geri gelmeyecek. Ticari taksi ile Atatürk Havalimanı'na gelen teröristler dehşet saçara acımasızca insanları katletti. 46 kişiyi öldürdü ve 230 kişiyi yaraladılar. 
160629062622_ataturk_airport_624x351_reuters_nocredit.jpg
Hem ellerinde silahları vardı hemde canlı birer bombaydılar
Ellerinde silahlarla önce içeri girip masum insanların üzerine acımasızca ateş ettiler. Silahlarındaki mermiler bitene kadar dehşet saçan terörisler sonrasında kendilerini patlattılar. Ölenlerin 10'u yabancı uyrukluydu. İşte 29 Haziran patlamasından görüntüler!
29-haziran-patlamasi.jpg
29-haziran-patlamasi2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.