3 büyük devin savaşı: Emre Mor

3 büyük devin savaşı: Emre Mor

Transfer dönemlerin de birçok dev kulübün gündemine gelen yıldız futbolcu Galatasaray, Besiktaş ve Fenerbahçe kulübünün kancasına takıldı. Türkiye'nin 3 büyük kulübü genç yıldızı kiralamak için düğmeye bastı.

Son şampiyon Beşiktaş Emre Mor transferin de favori olarak gösteriliyor. Zira Beşiktaş Şampiyonlar ligine en yakın takım olarak görülmekte ve teknik direktör Şenol Güneş de patlama beklenen genç oyuncular için cazibe merkezi. Öte yandan Beşiktaş'ın genç yıldıza ilgisini Ahmet Ürkmezgil doğrulamış durumda. Ahmet Ürkmezgil ''kiralama durumumuz olabilir'' diyerek taraftarı heyecanlandırdı.

Fenerbahçeden süpriz hamle!

Fenerbahçe şüphesiz bu sene lig de tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor. Yönetim bu kötü gidişe dur demek için yeni sezon planlamalarına şimdiden başladı. Yeni sezon için yönetim Emre Mor'u kadrosuna kiralık olarak katmak istiyor. Fenerbahçe kulübü Galatasaray ve Beşiktaş ile Emre Mor için büyük bir yarışın içerisin de. Fenerbahçe idari menaceri Hasan Çetinkaya Emre Mor'un menaceri Muzzi Özcan ile birlikte detaylı bir şekilde görüşeceği ortaya çıktı.

 

Galatasaraylı Emre Mor!

Galatasaray da Fenerbahçe gibi bu sezon vasatın altında bir performans göstermiş durumda. Tudor ile birlikte gelecek sezonun planlamalarına hız veren Galatasaray kadrosunu genç oyuncularla güçlendirmek istiyor. Yönetim ve Tudor'un raporları doğrultusun da transfere de hız vermiş durum da. Liste de ki ilk isim genç yıldız Emre Mor.

Sarı kırmızılı ekip Emre Mor' u kadrosuna katmak için büyük uğraşlar veriyor. Mustafa Denizli dönemin de Danimarka da oynarken denizli'nin ısrarla istediği genç yıldız o dönem Galatsaray'a bir türlü transfer olamamıştı.Galatasaray yönetimi Emre Mor'un menaceri Muzzi Özcan dan görüşmek için randevu aldığı da öğrenildi. Öte yandan Galatasaray'ın elini güçlendiren faktör oyuncunun Türkiye de yaşayan ailesi ''Emre'nin Türkiye'de tuttuğu takım Galatasaydır'' demiş olması.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.