3. Sezonuna giren Paramparça Dizisinde Heyecan Dorukta

3. Sezonuna giren Paramparça Dizisinde Heyecan Dorukta

Ekranlardaki 3. sezonuna başlayan Paramparça, Pazartesi akşamları milyonları ekrana kilitlemeye devam ediyor. Son bölümde yalıda işler yarışırken, birbiri ardında da itiraflar gelmişti.

Star TV'de her Pazartesi yayınlanan ve seyirci tarafından çok beğenilen Paramparça heyecan dolu yeni bölümleriyle devam ediyor. Endemol Sine Türkiye tarafından yapılan dizinin oyuncu kadrosunu Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay ve kadroya bu sezon katılan Mine Tugay oluşturuyor.

Yalıda İşler Karışmıştı!

Dizinin geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Dilara ile Asuman büyük bir tartışma yaşamıştı. Tartışmanın nedeni Dilara'nın, Asuman'ın yalıda bulunmasından duyduğu rahatsızlıktır. Asuman bu tartışmadan sonra yalıyı terk etmiş, Harun tarafından geri dönmeye ikna edilmişti. Asuman ile Candan'ın ilişkisinden haberi olmayan Harun, Asuman'ın kendisine yakınlık göstermesindeki tuhaflığı fark etmekte ve rahatsızlık duymaktadır.

İtirafın Ardından Gelen Planlar...

Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde Maide Hanım'ın planları dikkat çekicidir. Harun ile Dilara'yı davet ettiği barış yemeğinde Ozan sürprizi yaşanır. Ozan'ın evi basıp Harun'dan teknedeki patlamayla ilgili hesap sorması ortalığı karıştıracaktır. Gerçeği itiraf eden Maide Hanım artık daha gözü kara olacaktır. Yanına çağırdığı Hazal ile birlikte yeni bir plan hazırlar.

MR'a girdikten sonra sonucun temiz çıkması Cansu'yu rahatlatacaktır. Cansu'nun hastalığında ortaya çıkan bir detayı Deniz ve Cihan fark edecektir. Cihan, Cansu'nun hastalığından dolayı hiçbir şeyin farkında olmadığı için tehlikelerin farkına varamayacaktır.

Merakla beklenen yeni bölümüyle Paramparça, 17 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'da Star TV'de...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.