30 Ağustos 2017 Çarşamba Fenerbahçe transfer haberleri

30 Ağustos 2017 Çarşamba Fenerbahçe transfer haberleri

Bugün günlerden 30 Ağustos 2017 Çarşamba. Milli Takım arasına deplasmanda Ankara ekibi Gençlerbirliği'ni 2-1 ile geçen Fenerbahçe'de Transferler devam edecek mi? Detaylar haberimizde...

Bugün günlerden 30 Ağustos 2017 Çarşamba. Milli Takım arasına deplasmanda Ankara ekibi Gençlerbirliği'ni 2-1 ile geçen Fenerbahçe'de Transferler devam edecek mi? Detaylar haberimizde...

PSG'nin Sportif Direktörü Antero Henrique, Hatem Ben Arfa'nın Türkiye'ye transfer olacağını açıkladı. SporX'in haberine Henrique transfer için en istekli kulübün Fenerbahçe olduğunu söylerken Başakşehir'in de oyuncuyla ilgilendiğini belirtti.

Ben Arfa'nın görüşmeler için Türkiye'ye gideceğini ve kararını sonra vereceğini de sözlerine ekledi.

Fenerbahçe, West Bromwich Albion'un 11,5 milyon euro'luk teklifini kabul etti. İngiliz ekibi 4 milyonu peşin, kalanı 2 yıl vadeli olarak ödeme yapacak. Transferin resmileşmesi için çalışma izni çıkması gerekiyor.

Luis Neto tamam

Fenerbahçe'nin transferi için görüşmelere başladığı Portekizli defans oyuncusu Luis Neto, İstanbul'a geldi. Oyuncunun bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Luis Neto İstanbul'a geldi

Dudu için anlaşma sağlanıyor

Sarı-lacivertli ekip transfer harekatından bir yandan da Dudu için Palmeiras'la görüşüyor. Bonservisi 6 milyonu indirmeyi başaran Fenerbahçe'nin bir iki gün içinde imza aşamasına gelmesi bekleniyor.

Emre Belözoğlu'yla ilgili çalışmalar ise sonuçsuz kaldı. Oyuncu Başakşehir'de kalacak.

Gustavo Gomez transferi ödeme planıyla ilgili anlaşma sağlanamaması üzerine iptal oldu. Gustavo Gomez'in menajeri Augusta Paraja, Fenerbahçe'nin son anda fikir değiştirmesi üzerine transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

Fenerbahçe Josef de Souza'ya gelen teklifi kabul etti

Forvete Zapata

Forvet transferi için Napoli'den Zapata ismi öne çıktı. Sarı-lacivertli ekip oyuncuyu kiralamaya çalışacak. Moussa Sow'un da son anda takıma katılabileceği belirtiliyor. Webo'nun da Gençlerbirliği maçında tribünde olması dikkat çekti.

Kaleci arayışları süren Fenerbahçe'de Bursasporlu Harun Tekin'in yanı sıra Altınordu'dan Berke Özer de gündemde. İzmir ekibi Berke için 3 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

Bu arada Fenerbahçe'nin eski golcüsü Kezman'ın Anderlecht formasını giyen Lukas Teodorczyk'i Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

Shakhtar Donetsk'in yıldızı Fred'in Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.