30 Ağustos 2017 Çarşamba Galatasaray transfer haberleri

30 Ağustos 2017 Çarşamba Galatasaray transfer haberleri

Bugün günlerden 30 Ağustos 2017 Çarşamba. Milli Takım arasına Sivasspor'u 3-0 yenerek giren Galatasaray'da Transferler devam edecek mi? Detaylar haberimizde...

Bugün günlerden 30 Ağustos 2017 Çarşamba. Milli Takım arasına Sivasspor'u 3-0 yenerek giren Galatasaray'da Transferler devam edecek mi? Detaylar haberimizde...

Transfer döneminin başından beri Benfica'dan Fiorentina'ya kadar birçok takımın istediği belirtilen ancak hiçbirinden resmi teklif gelmeyen Sinan Gümüş için şimdi de Almanya'dan iki kulübün hareke geçtiği öne sürüldü. Transferin bitmesine sayılı günler kalan Hamburg'un Sinan için 6 milyon euro, Schalke'nin ise 5 milyon euro önerdiği belirtiliyor.

Barcelona'nın yeni yıldızı Dembele bir ambidekster 

Barcelona'nın isim vermeden bazı oyuncuların Çarşamba gününe kadar takımdan gönderileceğini açıklamasının ardından gözler Arda Turan'a çevrildi. Galatasaray'ın Ahmet Bulut'la bir görüşme gerçekleştirip teklifini sunması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekip oyuncuyu kiralama niyetinde. Ancak Barcelona'nın oyuncuyu Monaco'ya satacağı iddia ediliyor.

Juventus, Galatasaray'dan Kwadwo Asamoah için 6 milyon euro'da direttiği öne sürüldü. Gianluca Di Marzio'nun haberine göre İtalyan ekibi 6 milyon altında bir teklifi kabul etmeyecek. Galatasaray'un bu nedenle fiyatı artıracağı belirtildi.

Galatasaray'a de Jong'tan kötü haber

Galatasaray'ın satış listesindeki oyunculardan Nigel de Jong, Ajax'la anlaşamadı. Emrah Başsan ise Alanyaspor'la anlaşmak üzere.

Öte yandan Denayer için nabız yoklanmaya devam ediliyor. City'nin kardeş takımı Girona'ya gitmeyi reddeden oyuncu için son ana kadar beklenecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.