30 Büyükşehir ve Zonguldak da sokağa çıkma yasağı ilan edildi

30 Büyükşehir ve Zonguldak da sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Türkiye'de Covid-19 salgını yüzünden günden güne artan vaka ve vefat sayıları yüzünden 30 il ve Zonguldak dahil 2 günlük sokağa çıkma yasağı geldi. Haberimizin devamında...

İçişleri Bakanlığı, Büyükşehir statüsündeki 30 il ve Zonguldak'ta, bu gece saat 00.00'dan itibaren 2 gün süreyle sokağa çıkma yasağı getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan bilgilendirmeye göre; bu gece saat 00.00 itibariyle Büyükşehir statüsündeki Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon ve Van ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşların 2 gün süreyle sokağa çıkmalarının yasaklandığı belirtildi.

Sokağa çıkma yasağının detayları belli oldu:

Fırın, unlu mamül satan yerler açık.

Eczaneler açık.

PTT, Kargo ve dağıtım şirketleri açık.

Tibbi malzeme üretiminin yapıldığı yerler açık.

Acil çağrı merkezleri çalışanları, su dağıtıcıları açık.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.