5 genç futbol üzerine hararetli bir tartışma içindeydiler

Dün gece yarısı çay içtiğim ortamda yan masadaki 5 genç futbol üzerine hararetli bir tartışma içindeydiler.

Gündemlerinde ekonomi, terör, siyaset olmayan bir çok insan var ve bu durum Türkiye'nin gerçeği.

Hal böyleyken Bakan Albayrak tarafından sarfedilen; Trabzon'lulardan oy almak maksadıyla 25 milyon taraftarı olan Fenerbahçe'lilerin tepkisini çeken sözlerin bu seçimlerde 1-2 puan kaybettirmesi sürpriz değildir.

Binali Yıldırım da benzer bir hata ile HDP oylarından akış sağlamak isterken, kullandığı Kürdistan kelimesiyle MHP oylarından 1-2 puan kayba sebep olmuş olabilir.

Ülke olarak ekonomide Ak Parti seçmeninin dolara savaş açtığı bir dönemde Turizm bakanının eşinin el öptürüp dolar bahşişli poz vermesi de en az 1 puanı götürmüştür.

23 Haziran seçimlerinde Binali Yıldırım'ın oylarında 3-5 puanlık bir düşüş görülebilir. Böyle bir durum tamamen bu hafta yaşanan hadiselerin eseri olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.