7 Günden Beri Kayıp Köpek Kuyuda Bulundu

7 Günden Beri Kayıp Köpek Kuyuda Bulundu

Aksaray'da sahibinin bir haftadır aradığı köpeğini 9 metrelik boş kuyuda buldular.

Mahsur kalan köpeği AFAD ekipleri kurtararak sahibine teslim etti.
 
Olay, saat 21.00 sıralarında Aksaray’ın merkeze bağlı Karakuyu Köyü’nde meydana geldi. 1 haftadır kayıp olarak aranan köpek, 9 metrelik kuyu içinde bulundu.Kuyu civarında yaşayanların havlama sesi duyması üzerine,boş arazidaki kuyudu bir köpeğin olduğunu farkettiler.Kuyuda köpeği görenler AFAD ekiplerine ihbarda bulundu.19 yaşındaki Ramazan Sarıay'da bir haftadır kayıp olan köpeği kurtulurken kuyunun başından ayrılmadı.Halat yardımıyla kuyuya indirilen AFAD ekibi köpeği sakinleştirip,halata bağlayarak yukarı çıkardı.Kurtarılan köpeğin vücudun herhangi bir yaralanmanın olmadığı belirtildi.

Ramazan Sarıay,“Bir arkadaşımız okula giderken köpek sesi duymuş. Sonra gelip bakayım demiş. Sonra unutarak okula gitmiş. Okuldan geldikten sonra tekrar ses gelince köpeğe bakmış. Bizim köpeğimiz olduğunu anlayınca bize haber etti. Bizde geldik ve bulduk. Bir haftadır kayıptı köpeğimiz. Kuyuya da kaç gün önce düştüğünü bilmiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.