8 Ekim Ehliyet Sınav Sonuçları Hakkında MEB'den Son Dakika Açıklaması

8 Ekim Ehliyet Sınav Sonuçları Hakkında MEB'den Son Dakika Açıklaması

8 Ekim Saat 11.00'de sınava giren stajyer sürücü adayları ehliyet sınav sonuçlarını heyecan ve sabırsızlıkla bekliyor.Ehliyet sınav sonuçlarının 24 Ekim günü açıklanması bekleniyor.

Ehliyet sınav sonuçları MEB'in resmi sayfasında açıklanıyor.8 Ekim sonuçları için son dakikalar diyebiliriz.Ehliyet sınav sonuçları bugün saat 16.00'a kadar açıklanması tahmin ediliyor.Stajyer sürücülerin gözlerini MSTAS-MEB sorgu ekranında.Sınav sonuçları MEB resmi sayfasında MSTAS sınav ekranından online görüntüleyecek.

8 Ekim Ehliyet Sınav Sonuçları Hakkında MEB'den Son Dakika Açıklaması

Adaylar 8 Ekim'de girdikleri sınav sonucunu heyecanla bekliyor.Geçen hafta açıklanması tahmin edilirken sonuçları beklyenlerin gözleri MEB'in resmi internet sitesinde.Önceki sınavı 15 gün geçmeden açıklayan MEB'in sonuçları bugün ilan etmesi bekleniyor.Sonuçlar MEB-MSTAS ekranı ile aynı anda sitemizde olacak.

8 EKİM SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Adaylar,bu adresteki MEB sayfasına girerek Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkine tıklayarak açılan sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını görebilecektir. Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir.

Sınav Değerlendirilmesi

Ehliyet sınavında yanlış cevaplar dikkate alınmazken,adayların verdiği doğru cevap sayısı tespit edilir.Her bir ders için 100 puan üzerinden doğru cevap sayısı hesaplanır.Bütün derslerden ayrı ayrı 70 ve üstü puan adaylar başarılı olur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.