A101’de kaçırılmayacak ürünler yüz güldüren fiyatlarla!

A101’de kaçırılmayacak ürünler yüz güldüren fiyatlarla!

Türkiye’nin en çok teknoloji ürünü satan marketi A101 bu hafta Piranha’nın renkli aksesuarlarını tüketicilerle buluşturuyor.

Piranha kablosuz karaoke mikrofon, bluetooth hoparlör, cep telefonu uyumlu lens:

Türkiye’nin en çok teknoloji ürünü satan marketi A101 bu hafta Piranha’nın renkli aksesuarlarını tüketicilerle buluşturuyor.

Karaoke mikrofon ve bluetooth hoparlörle müziğin tadına varabilir, cep telefonu uyumlu lens ile özel anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Ayrıca Toshiba 43” full hd Smart LED TV ve Samsung Galaxy J7 Duo cep telefonunu da bu hafta A101’lerde tüketicilerle buluşuyor.

Türkiye’nin en çok teknolojik ürün satan ve en yaygın yüksek indirim marketi A101’de bu haftanın teknoloji ürünleri şöyle:

Karaoke Mikrofon

Piranha aksesuarları ile şarkını söyle, sesini duyur!

A101’de bu hafta Piranha’nın birbirinden eğlenceli aksesuarları satışa sunuluyor. Piranha Karaoke Mikrofon ile müziğin ve şarkı söylemenin tadını çıkarın. Bluetooth özelliği ile kablosuz kullanılan mikrofon, yankı efekti, bas/tiz kontrol, ses kayıt ve çift hoparlör çıkışına sahip. İki yıl garantili ürün, 49.95 TL’den satışa sunuluyor.

Piranha 7805 Bluetooth Hoparlör

Piranha 7805 Bluetooth Hoparlör ise farklı renkleri ve zemin aydınlatma ışığı ile adeta görsel bir şölen sunuyor. İOS ve Android uyumlu ürün, dahili mikrofon, TF Kart ve harici kaynak girişine sahip. Hoparlör, iki yıl Piranha garantisi ile 29.95 TL’den satışa sunuluyor.

Piranha’nın bu haftaki son aksesuarı cep telefonu lensleri. Bu özel ürün cep telefonunuzu adeta profesyonel fotoğraf makinasına çeviriyor. Telefonun merceğine basit bir şekilde yerleştirilebilen ürünün tanesi 7.95 TL’den satışa sunuluyor.

Toshiba Akıllı TV

Toshiba Akıllı TV ile multimedia keyfi...

Bu haftanın televizyonu Toshiba 43” Smart LED TV, dahili uydu alıcılı ve bluetooth özellikli. HD kalitesinde görüntü ve akıllı televizyon özellikleri ile Netflix dahil sınırsız eğlence sunan ürünün, 3 HDMI ve 2 adet USB Media Player girişi bulunuyor. Ücretsiz montaj hizmeti ve Vestel Servis güvencesiyle 1.699 TL’den satışa sunulan ürün, 3 yıl garantili ve 6 taksit seçeneğine sahip.

Samsung Galaxy J7 Duo

Samsung Galaxy J7 Duo: Akıllı ve göz alıcı ve akıllı

Samsung’un ilgi gören modellerinden Samsung Galaxy J7 Duo, bu hafta A101’de 1.399 TL’den satılacak. Parmak izi sensörü ile kullanım kolaylığı sunan ürün, 13 MP ve 5 MP olmak üzere çift arka kamera ve 8 MP ön kameraya sahip. Ürün 2 yıl Samsung Türkiye garantisi ile tüketicilerle buluşuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.