ABD Dışişleri Bakanlığından Türkiye Açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığından Türkiye Açıklaması

Türkiyenin suriyeye girme kararı almasıyla ABD dışişler bakanı sözcüsü Mark Toner Flaş bir kararla açıklama yaptı .. Türkiye ile Ürdünün tampon bölge oluşturmak istediklerine dair bir bilgilerinin olmadığını söyledi..

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Türkiye ve Ürdün’ün Suriye’de tampon bölge oluşturmak istediklerine dair bir bilgileri olmadığını söyledi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Suriye’de yaşananlardan kaygı duyduklarını ifade etti. Türkiye ve Ürdün’ün Suriye’de tampon bölge oluşturmak istediklerine dair ellerinde bir bilgi bulunmadığını kaydeden Toner, söz konusu coğrafyada tampon bölge oluşturma konusunda lojistik zorluklar bulunduğunu da ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.