Abdullah Zeydan 3 Mahallede Onlarca Yaralı Var

Abdullah Zeydan 3 Mahallede Onlarca Yaralı Var

Zeydan, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinden hemen sonra Orman mahallesi imamının evine bomba isabet ettiğini ve bu bomların Yüksekova dışında bulunan karakollardan atıldığını ifade etti.

Zeydan, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinden hemen sonra Orman mahallesi imamının evine bomba isabet ettiğini ve bu bomların Yüksekova dışında bulunan karakollardan atıldığını ifade etti.

İlçenin dışına tankların konuşlandırıldığını belirten Zeydan, Alay'dan ve Tabur'dan yapılan atışlar nedeniyle çok sayıda kişinin yaralandığını belirterek, “Dün 23.00'dan itibaren 3 mahalleye çok yoğun saldırılar yapılmış ve bu saldırılar şiddetlenerek devam ediyor. Bizim son aldığımız duyumlara göre 3 mahallede 20'ye yakın yaralı var ve çoğunun durumu ağır. Oraya yardıma gitmeye çalışan hakla ateş açılıyor” dedi.

3 ÖLÜ, 7 YARALI

HDP Milletvekili Zeydan ikinci açıklamasında ise,"Yüksekova' da dün gece yaşanan çatışmalarda bize gelen bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 7'de yaralı var" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.