Acil Tıp Teknisyeni atama bekliyor! ATT alımı 2017

Acil Tıp Teknisyeni atama bekliyor! ATT alımı 2017

Twitter'da #AcilTıpTeknisyeni3BinAtama hashtag etiketiyle gündemde yer alan Acil Tıp Teknisyeni 3 bin atama bekliyor. ATT ataması ne zaman olacak?

80.000 üzerinde Acil Tıp Teknisyeni T.C Sağlık Bakanlığı tarafından ATT alımı beklemekte. Alımların oldukça az olması sebebiyle tepkiler çığ gibi büyüyor. Sağlık Bakanlığı'nda taşeron işçi olarak Acil Tıp Teknisyenliği yapmakta olan binlerce kişinin yerine kendilerinin alınmasını istiyorlar. Peki ATT alımı olacak mı? 2017 yılı Acil Tıp Teknisyeni alımı ne zaman olacak? Acil Tıp Teknisyeni taban puanları? ATT 3 bin alım istiyor. Sağlık Bakanlığı Acil Tıp Teknisyeni alımı haberleri için detaylar haberimizde...

c7sj-f3wwaabpca-001.jpg

Twitter üzerinden Acil Tıp Teknisyenleri mağdur, ATT 3 bin alım istiyor gibi başlıklarda oldukça yoğun talep var. 2017 yılı Acil Tıp Teknisyeni alımı ne kadar olacak? Bu istek ve bu ilgi devam ederse 2017 yılı 16 Nisan referandumu öncesi 3 bin Acil Tıp Teknisyeni alımı olacak gibi görünüyor. Bu haberimize destek verin, yorum yaparak paylaşın, daha fazla sesinizi duyurmamıza yardımcı olun. 

T.C Sağlık Bakanı Dr. Recep Akdağ sesinizi duysun, ve bunca mağdur ATT ( Acil Tıp Teknisyeni) kardeşimiz mağdur olmaktan çıksın. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
18 Yorum