Acun Ilıcalı'dan TV8, Rising Star Bombası

Acun Ilıcalı'dan TV8, Rising Star Bombası

Acun Ilıcalı' nın sahibi olduğu TV8, ekranları fenomen yarışma programları ile doldurmakta iken, Acun'dan bir bomba da Rising Star ile geldi. 3 Ağustos'ta TV8 ekranlarında karşımıza çıkacak olan yarışma programının jüri üyeleri belirlendi.

Acun Ilıcalı’nın satın almasıyla beraber büyük bir değişim yaşayan ve eğlence programlarıma ağırlık veren Tv8, yepyeni bir programla sevenlerini buluşturmaya hazırlanıyor. Ünlü yapımcı yurt dışından transfer ettiği ve 3 Ağustos 2015 pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak olan Rising Star’da jüri üyeleri belli oldu.

Daha önce Mustafa Sandal ve Demet Akalın’ın jüri üyeliği yapacağı açıklanan programda son jüri üyesi Gülben Ergen olurken, bu haberi duyuran isimse Instagram hesabından Demet Akalın oldu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.