Adalet Profesör Doktorlara neden işlemiyor

Adalet Profesör Doktorlara neden işlemiyor

Yaşar ŞAHİNÖZ’e çarparak ölümüne sebep olan Kamera görüntülerinde hatanın sürücüde olmasına rağmen Profosör Doktor serbest bırakıldı.

26 Temmuz 2017 tarihinde sabah saat 10:20 civarında Konya Meram Yaka caddesinde yoldan karşı karşıya geçen 83 yaşındaki Yaşar ŞAHİNÖZ’e Lüx cipi ile çarparak ölümüne sebep olan Prof.Dr. Aydan Özgörgülü çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Basında “yola atlayan yaşlı amca” şeklindeki haberin gerçeği yansıtmadığı kamera görüntülerinde ortaya çıktı.

Hatanın açıkça Prof.Dr. Aydan Özgörgülü’de olduğu görülen ve yaşlı amcanın yolun karşısına geçmeye çalışırken frene basmayıp çarpması kamera görüntülerinde teyit edilmesine rağmen serbest bırakılması kazada yaşamını yitiren Yaşar Şahinöz’ün yakınlarını derin üzüntüye boğdu.

adalet-profesor-doktorlara-neden-islemiyor-002.jpg

Yaşlı amcaya vuran Aydan Özgörgülü neden halen serbestçe geziyor..

Kamera görüntülerini izleyenler “Yaşlı amcaya vuran Aydan Özgörgülü neden halen serbestçe geziyor?” sorusunu soruyorlar.

Merhuma hunharca vurup ölümüne sebep olan Meram Tıp Fakültesinde görev yapan Prof. Dr. Aydan Özgörgülü çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmasına yapılan itirazlar kamera görüntülerine rağmen sonucu değiştirmedi.

Yaşlı amcanın bir yakını ”Halen modelli jipi ile hiç bir şey yomuş gibi sevgili profesör Aydan Özgörgülü dışarıda rahat bir şekilde gezmektedir. Tüm kamuoyuna başta Cumhurbaşkanımıza Başbakanımıza bu kazalı ölüm için çağrıda bulunuyorum. insan hayatı bu kadar ucuz mu? Bir çok trafik kazasında örneği olmasına rağmen vuran kişiler mahkeme bitinceye kadar tutuklu yargılanırken neden Profesörlere tolerans oluyor” diye yetkilileri göreve çağırdı.

Bir başka kişi de “Araç plakası 42 DND 34 Chevrolet Beyaz Jeep’i görenlerin canlarını korumak için kendilerine dikkat etsinler. Çünkü araç sürücüsü araç kullanmasını bilmediği gibi nüfusunu kullanarak rahatlıkla trafikte dolaşabiliyor” dedi.

SerhadHaber.com Özel Haber

adalet-profesor-doktorlara-neden-islemiyor-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum