Adana-Yengesine Fuhuş Yaptırdı

Adana-Yengesine Fuhuş Yaptırdı

Adana'da ağabeyinin nikahsız eşini pazarlayan,Barış Ç. yakalandı.

Adana Yüreğir'de yok artık denilen bir fuhuş olayı yaşandı...Güvenlik güçleri Adana'da yaşanan fuhuş olaylarını bitirmek istiyordu.Yavuzlar Mahallesi'nde ikamet eden 19 yaşındaki Barış Ç.'nin kadın pazarladığı bilgisine ulaşan polis ekipleri,Barış Ç.'yi takip etmeye başladı.Müşteri kılığına giren bir polis Barış Ç. ile müşteri gibi pazarlık yaptı. Fuhuş için 140 TL'ye anlaşan polis,ilişkiye girmek için 30 yaşındaki Elif D.'nin evine geçti.Yengesini pazarlayan Barış Ç. polis ile sohbet sırasında başka kadınlarda bulabileceğini söyledi.Telefonla Ayşe C.'yi arayıp eve gelmesini istedi.Bunun üzerine polis,Barış Ç.'yi,Elif D.'yi ve en sonradan çağırılan Ayşe C.'yi gözaltına aldı.

Sorgulalama için Ahlak Büro Amirliği'ne getirilen şüphelilerden,Elif D.'nin,fuhuş yaptıran Barış Ç.'nin ağabeyi ile nikahsız yaşadıkları ortaya çıktı.Ayşe C.,mağduriyetine getirerek verdiği ifade sonrası serbest kaldı.Fuhuşa aracılık ve yer temin etmek suçundan arandığı belirtilen Barış Ç. ile Elif D. adliyeye sevk edildi.İki şüpheli adli kontrol ile serberst bırakıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.