Adana'da 350 TL Kira Ödeyemeyen Aile Parkta Yaşıyor

Adana'da 350 TL Kira Ödeyemeyen Aile Parkta Yaşıyor

Adana'da 350 liralık kirayı ödeyemeyen ve 2 ay önce evden atılan aile parkta yaşıyor.

Adana'nın Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde ikamet eden Hidayet Çaburga ile Neslihan Tatlı,ailelerin karşı çıkmasına rağmen,ailelerini karşılarına alarak evlendiler.Çiftin 15 yaşında Ali,13 Yaşında Emirhan, 6 yaşında Sıla ve 3 yaşında Umut adında 4 çocukları var.Hidayet Çaburga,çalıştığı çay ocağının çökmesinin ardından işsiz kaldı ve 350 liralık ev kirasını ödeyemeyince,ev sahibi tarafından evden atıldı.Ali ve Emirhan anneannelerine yerleşirken,çift iki küçük çocuğuyla evsiz kaldılar.Mahallelerindeki parkı ev olarak kullanan aile,2 aydır banklarda uyuyorlar.

6 yaşındaki kızı Sıla'yı okula gönderemediği için üzgün olan baba Çaburga,Okula giden çocuklara anneannesi bakıyor, diğerleri küçük. 2 aydır pakta yatıyoruz, havalar soğuduğu zaman ne yapacağımı bilmiyorum. Geçimizi sağlayacak ev kiralayacak bir iş istiyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.