Adana'da Şoke Eden Durum Kız Kardeşini Öldürdü

Adana'da Şoke Eden Durum Kız Kardeşini Öldürdü

ADANA - Adana’da bir kişi, aralarındaki sorun sebebiyle bir süredir ayrı yaşayan kız kardeşi ile eniştesini öldürdü.

Adana'da bir kişi, barıştırmak için bir araya getirdiği kız kardeşi ile eniştesini tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi 46143 Sokak'ta meydana geldi.  İddialara göre, 2 ay önce eşi Bekir Arslan (27) ile tartışan Özgecan Arslan (25), iki yaşındaki  kızı Merve'yi de yanına alarak Yeşiloba Mahallesi’nde yaşayan ablası Özlem H’nin evine taşındı.

Eşi ile bir süre ayrı yaşayan Bekir Arslan, barışmak için dün gece Adana’ya gelerek, akşam saatlerinde Özlem H.'nin evine gitti. Arslan, eşi Özgecan, Doğukan H. ve Özlem H. ile konuştu. Karşılıklı atışma üzerine çıkan tartışmada tabancasını çıkartan ağabey Doğukan Hüküm, kardeşi Özgecan ve Bekir Arslan'a ateş etti.

Olayda başlarına ve vücutlarına kurşun isabet eden Arslan çifti kanlar içerisinde yere yığıldı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yapılan kontrollerde, Özgecan ve Bekir Arslan çiftinin öldüğü belirlendi.

Çiftin cesetleri,  Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken cinayet zanlısı zanlı Doğukan H. polis tarafından gözaltına alındı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken zanlı Doğukan H'nin önceden cinayet gerekçesiyle hüküm giydiği ve kısa süre önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi. (İLKHA)



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.