Advocaat ve Volkan Şen arasında ipler gerildi !

Advocaat ve Volkan Şen arasında ipler gerildi !

Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe maçında maça damga vuran bir olay yaşandı. 68. dakikada oyuna dahil olan Volkan Şen 78. dakikada Advocaat tarafından oyundan alındı.

Kardemir Karabükspor - Fenerbahçe Spor toto Süperlig'in 26. haftasın da karşı karşıya geldi. Maça yedek kulübesin de başlayan Volkan Şen ikinci  yarının 68. dakikasında Aatif'in yerine dahil oldu. Maçın ilerleyen dakikaların da bir ikili pozisyon da sakatlık geçiren Volkan Şen sağlık ekibi tarafından değiştirilmesi istendi. Buna rağmen Volkan Şen oyuna devam etti. 

 

Maçın 78. dakikasın da değişiklik tabelası kalktı ve Volkan Şen'in yerine oyuna Moussa Sow dahil oldu. Bu durum karşısın da şaşkınlığa uğrayan Volkan Şen Advocaat'a oyuna devam edebilirim şeklinde işaret yaptı. Advocaat Volkan Şen'in bu işaretlerine tepki vermeyince Volkan Şen maça dahil olduktan 10 dakika sonra oyundan alındı. Yedek kulübesinde ki yerini alan Volkan Şen çok sinirlendi ve serzenişlerde bulundu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.