Ağrı Genel Sekreter'liğinde 4 Trilyonluk Vurgun iddiası

Ağrı Genel Sekreter'liğinde 4 Trilyonluk Vurgun iddiası

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterlik makamına yeni oturan sekreter ve mali başkan çok hızlı medyatik oldular. Aldığımız duyumlara göre inşaat yapımı biten Eleşkirt Devlet Hastanesi, malzeme alımına başlayacağı iddia edildi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterlik makamına yeni oturan sekreter ve mali başkan çok hızlı medyatik oldular.  Aldığımız duyumlara göre inşaat yapımı biten Eleşkirt Devlet Hastanesi, malzeme alımına başlayacağı iddia edildi.  Erzurumlu olan mali başkan özellikle mobilya, medikal ve ihtiyacı olan diğer demirbaş malzemelerinin alımını Erzurum üzerinden yapmak istedikleri de alınan duyumlar arasında.  
Hatta bunun için bütün hastanelere talimat göndererek mal alımını kendilerinin yapacağını kimsenin kendilerinden habersiz hiçbir şey almamasını emrettiği de iddialar arasında aynı zamanda alınan duyumlara göre Ağrı merkez ve ilçelerine alımı yapılacak olan diş üniteleri alımı için Erzurum’da bulunan bir medikal firma ile daha önceden anlaşıldığı öne sürülmüştür.

Kaynak: Ağrı Basın Yayınları

Aynı Mali başkan geldikleri Muş ilinden bir firmaya da otomasyon işlerini ( üzerinde fırtınalar kopartılan, yerel basında 4 trilyonluk  vurgun manşetleri ile çıkan, iptal edilmek zorunda kalınan bir iş) verecekmiş. Ama bu firma sağlık bakanlığı nezdinde bile şaibeli bir firmaymış. Firma yetkilisi çevresinde bulunan ve ikamet ettiği Muş ilindeki tüm arkadaşlarına ‘’Ağrı ilindeki tüm hastanelerin otomasyon programı kesin olarak bende.’’ Denildiği gelen iddialar arasında.

Yine aldığımız duyumlara göre bundan haberdar edilen Ak Parti Ağrı il teşkilatı, durumdan çok rahatsızlık duymuştur. Seçim atmosferinden faydalanmak isteyen bu zihniyetlerin kesinlikle şunu çok iyi bilmesi gerekir ki Ağrı sahipsiz değildir. Buranın kaynaklarının bu kadar pervasızca kullanılmasına kesinlikle izin verilmeyecektir.

Kaynak: agrihakimiyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum