Ahıska Türkleri 'Bıyık' dedi

Ahıska Türkleri 'Bıyık' dedi

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Darıca Şubesi, düzenlenen törenle açıldı. Birlik Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, yerel seçimde her yerde AK Parti’yi destekleyeceklerini ifade ederek Darıca’da da Muzaffer Bıyık’a destek istedi

Kocaeli Darıca Haber - Dünya Ahıska Türkleri Birliği’nin Darıca şubesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov’un da katıldığı açılışa AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyet de katıldı. Açılışın ardından Sarı Tel programıyla tanınan sevilen halk ozanı Yener Yılmazoğlu da türkülerini Ahıska Türkleri için söyledi.

BIYIK İÇİN DESTEK İSTEDİ

Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov, gecede yaptığı konuşmada AK Parti’ye ve Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’a tam destek vereceklerini söyleyerek hemşerilerinden de destek istedi. Kassanov, yaptığı açıklamada “Ahıska Türklerinin bütün sorunları AK Parti döneminde çözüldü. AK Parti her zaman bizim yanımızda oldu. Biz yerel seçimlerde bütün Türkiye’de AK Parti’yi destekleyeceğiz. Darıca’da da AK Parti’nin adayı Muzaffer Bıyık’ı destekleyeceğiz” diye konuştu.

HER ZAMAN YANINIZDA OLDUK

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da yaptığı konuşmada Ahıska Türkleri’ne destekleri için teşekkür ederek, “AK Parti, her zaman Ahıska Türkleri’nin yanında oldu ve bundan sonra da olmaya devam edecek. Sizin sorunlarınız bizim sorunumuzdur. Bunu böyle bilin. Cumhurbaşkanımız sadece Ahıska Türkleri’nin değil bütün bütün ümmetin umudu oldu. Dünya mazlumlarının umudu oldu” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.