Ahmet Kemal Selçuk Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Yaşamını Yitirdi

Ahmet Kemal Selçuk Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Yaşamını Yitirdi

Kaş'ta tatil yaparken rahatsızlanan eski Bakan Selçuk kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Karısı Nevin Selçuk ile Kaş'ta tatil yaparken rahatsızlık geçiren Ahmet Selçuk,hastaneye kaldırıldı.Kaş Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenede kalp krizi geçirdiği belirtildi.Kaş Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahaleden sonra ambulansla Kumluca Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.Ahmet Selçuk hastaneye yetişemeden yola yaşamını yitirdi.Bu sırada Selçuk'un eşide Kumluca Devlet Hastanesi'nde fenalık geçirdi.Yüksek tansiyon rahatsızlığı bulunan Nevin Selçuk burda yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Antalye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.Eski Bakan Ahmet Selçuk'un cenazesi yakınlarını tarafından alınıp Antalya'ya getirdi.

Ahmet Kemal Selçuk kimdir?
1930 yılında İzmir'de doğan Ahmet Kemal Selçuk, İstanbul Teknik Üniversitesinden Makine Mühendisi olarak mezun oldu. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlığının yanı sıra, 1987 yılında seçim öncesi yaklaşık 3,5 ay bağımsız İçişleri Bakanlığı, 1986-1990 yılları arasında ise Başbakanlık Müsteşarlığı görevlerinde bulundu. Daha sonraki yıllarda ise Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve Devlet Denetleme Kurulu Başkanlığı yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.