AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım: Koalisyonda Yer Alacağız!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım: Koalisyonda Yer Alacağız!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım yaptığı yeni bir takım basın açıklamalarında Türkiye'nin koalisyon içerisinde yer alacak olduğunu doğruladı ve operasyonların başladığını ifade etti.

Küresel terör örgütleri dünyada boy göstermeye devam ederken Musul'da başlatılan Musul operasyonu sonucunda Türkiye ve Irak hatta Amerika karşı karşıya gelmişti ve 2 taraf sorunlar yaşamaya devam ediyordu, özellikle Irak Başbakanı tarafından yapılan açıklamalar sonucunda ortaya çıkan kritik süreçte AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım bugün sonuçlara varıldığını ve Türkiye'nin havadan Musul operasyonuna destek vermeye devam ettiğini açıkladı.

Küresel terörün bitirilmesi ve Türkiye'nin korunması gerektiğini açıklayan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım Irak'ta hava operasyonlarının savaş uçakları tarafından sürdürülmeye devam edildiğini ve DEAŞ adlı terör belasından bir an önce kurtulmak ve kurtarılmak isteyen Musul'lulara destek vermeye devam edileceğini açıkladı. Musul operasyonuna bu sayede Türkiye hem havadan destek hem kurulu üslerinden destek vermiş oluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.