AK Parti İlçe Binasına Terör Saldırısı

AK Parti İlçe Binasına Terör Saldırısı

Anadolu Ajansından alınan bilgilere göre Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK'lı tarafından saldırı düzenlendi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe binası ve önündeki polis noktasına bir grup PKK'lı tarafından bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği saldırıdan sonra teröristler kaçarken, 3 güvenlik görevlisi yaralandı.

Kızıltepe ilçesinde eski Devlet Hastanesi caddesinde bulunan Ak Parti ilçe binası ve önündeki güvenlik noktasına bu akşam saat 21.50 sıralarında PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcı atıldı ve uzun namlulu silahlarla, ateş açıldı.

Güvenlik kulübesinde bulunan güvenlik görevlilerinin anında karşılık vermesiyle beraber kısa süreli bir çatışma çıktı.

Parti binasında kimsenin bulunduğu saldırıda kısa süreli çatışmanın ardından teröristler olay yerinde kaçtılar. 3 güvenlik görevlisi ise yaralandı.

Yaralı polisler Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Güvenlik güçleri kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.