AK Parti'den flaş istifa açıklaması

AK Parti'den flaş istifa açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, MYK toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu.

AK Parti'de isitfası istenen belediye başkanlarıyla ilgili konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Başkanlar suç işlediği için istifalarını istemiyoruz, İstifaların istenmesi cezai durumlardan dolayı değil." dedi.

Turan, "CHP önce partisindeki istifalara baksın. Bizim istifa talebimiz CHP'nin iddia ettiği gibi yargı söz konusu değil. Ceza kanununa konu olan eyleminden dolayı istifaları istemiyo. Siyasi kültürümüzün gereği adım atıyoruz. Belediye başkanlarına hizmetleri için teşekkür ediyoruz. CHP'ye buradan ekmek çıkmaz, kendi istifalarına baksın. Bugün bir istifa var ama, yarını da var. AK Parti'de hiç bir başkan partisinden istifa etmedi. Yeni başkanlarla 2019'a hazırlanacağız." diye konuştu.

Turan, erken seçim iddialarını ise yalanladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.