"AK Partili kadınlar, gönülden hizmete en iyi örnektir"

"AK Partili kadınlar, gönülden hizmete en iyi örnektir"

Cumhur İttifakı ve AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, Kartepeli kadınlarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tandoğan Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Derbent, Şevkatiye, Suadiye, Çepni, Balaban, Nusretiye, Şirinsulhiye, Maşukiye, Acısu Mahallesi’nde ikamet eden Kartepeli kadınlarla bir araya geldiler.

 

BAYRAK DEĞİŞİMİDİR

“31 Mart akşamına kadar gece gündüz çalışmalıyız” diyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, “13-0 yeniden elde etmek için çalışmalıyız. 2002 yılından bu yana çok güzel hizmetlere imza atıldı. 2030 yılında dünya genelinde ekonomik anlamda sıralama değişeceği görülmektedir. Türkiye ilk beşte yer alacaktır. İl genelinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bizim davamız hak davasıdır. Evlerimizde oturamayız. Partimizde bu zamana kadar birçok belediye başkanı hizmet etti. Bizde makam mevki yoktur. Hizmet etme yarışı vardır. Yaşanan bir bayrak değişimidir” dedi. 

KARTEPE’DEN DESTEK VERECEĞİZ

AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Kocaman ise “Uzun süre teşkilat içerisinde görev yaptım. AK Partili kadınlar gönülden hizmet etmekte örnektirler. AK Parti’de gönüllere girmek çok önemlidir. Eşimden destek alarak bu yola çıktım. Son on yıldır siyasetin içerisindeyim. Belediye başkanı olmak önemli değildir. Önemli olan ülkeye hizmet etmektir. Geleceğimiz olan makamların hepsi bizlere emanettir. Önemli olan dua almaktır” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.