Akhisar'da Genç Astsubay Yusuf Ziya Çoşkun Evinde Ölü Bulundu

Akhisar'da Genç Astsubay Yusuf Ziya Çoşkun Evinde Ölü Bulundu

Manisa Akhisar'da 25 yaşındaki Hava Meydan Komutanlığı'nda görev yapan Astsubay Yusuf Ziya Çoşkun evinde ölü bulundu.

Akhisar Akselendi Mahallesi'ndeki  Akhisar Hava Meydan Komutanlığında görev yapmakta olan 25 yaşındaki astsubay,bu sabah göreve gelmeyince arkadaşları durumdan şüphelenip,112 ve polis ekiplerine olayı ihbar etti.Ekipler ihbar üzerine Astsubay Çoşkun'un evine giden ekipler,çilingir yardımıyla eve girdiler.Olay yerinde Çoşkun ölü olarak bulundu.

Evde tek yaşayan Astsubay'ın telefonda en son nişanlısıyla görüştüğü belirlendi.Ölüme kalp krizinin neden olduğunu düşünen ekipler,cesedi olay yeri incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Akhisarlı Esra Ay ile 4 aydır nişanlı olan Coşkun'un cenazesinin, yarın Akhisar Hava Meydan Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi İstanbul'a gönderileceği bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum