Akıllı Telefon Katili Geri Döndü: OnePlus 3S

Akıllı Telefon Katili Geri Döndü: OnePlus 3S

OnePlus 3 Plus modellerinin hemen arkasından yeni bir cihaz olan OnePlus 3S adına sahip Çinli dev OnePlus firmasına ait yeni cihaz hakkında iddialar ve sızıntılar gelmeye başladı...

Kullanıcıların uzunca bir süredir merakla beklediği akıllı telefonlar arasında yer alan ve uzunca bir süredir hakkında tüm özellikleri merakla beklenen cihazın bir üst serisinden de şimdilerde haber gelmiş durumda.

 

OnePlus 3S adına sahip olan yeni cihazın donanımsal olarak her ne kadar başarılı satış rakamlarını ne zaman yakalayacağı bunun yanında cihazın ne zaman satışa sunulacak olduğu konusunda hala daha net bir bilgi bulunmuyor ancak iddialara göre cihaz AMOLED bir Samsung markasına ait ekran ile değil LED bir aydınlatma teknolojisine sahip özel bir ekran ile kullanıcılara sunulacak.

 

Kullanıcılara sunulacak olan cihazın içerisinde yer alan kamera diğer serilere oranla daha gelişmiş olacak olurken bunun yanı sıra cihazın yapısında da değişimler olacağı, üstüne üstlük cihazda yer alacak olan Snapdragon 821 işlemcisi ve farklı bir işlemciye sahip olunacağı konusunda bir takım iddialar mevcut durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.