Akşener'in logosu ve sloganı çalıntı çıktı!

Akşener'in logosu ve sloganı çalıntı çıktı!

Dakka bir gol bir! MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in bugün kuruluşunu açıkladığı İyi Parti’nin logosu ve kullandığı slogan alenen çalıntı çıktı.

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’in bugün kuruluşunu açıkladığı İyi Parti’nin logosu ve kullandığı slogan çalıntı çıktı! İşte İyi Parti'nin slogan ve logosunun, reklamcı Ümit Demirbağ'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi için hazırladığı kampanya ile arasındaki akıl almaz benzerlik...

aksenerin-logosu-ve-slogani-calinti-cikti!.jpg

Meral Akşener ve ekibinin bugün sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı’na kuruluş başvurusu yaptığı İyi Parti’nin kullandığı slogan ve logosu, tartışmalara yol açtı; sosyal medyada da gündem olup, çeşitli eleştiriler aldı.

Diğer taraftan, İyi Parti’nin kullandığı slogan ve logonun, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in seçim döneminde ve başkan seçildikten sonra da kullanmaya devam ettiği logo ve sloganla benzerliği de dikkat çekti.

aksenerin-logosu-ve-slogani-calinti-cikti!-002.jpg

Türel, 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Antalya’nın adayı olarak gösterildikten sonra seçim propagandası döneminde, ’Menderes Türel Antalya’ya iyi gelecek’, ’Antalya’ya iyi gelecek’ sloganları ve güneş logosunu kullanmıştı.

Kampanyanın mimarı ise ünlü reklamcı Ümit Demirbağ idi.

Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Türel, seçim sonrasından bugüne kadarki süreçte de ’İyi gelecek’ temalı sloganı ve güneş logosunu kullanmayı sürdürdü.

Akşener’in kuruluşunu açıkladığı İyi Parti’nin logosunda yer alan güneşle, Türel’in kullandığı güneş logosunun benzer olduğu görüldü. İyi Parti’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyurularda ’İyi Parti Türkiye’ye çok iyi gelecek’ şeklindeki slogan da Türel’in kullandığı sloganlarla benzerlik taşıyor.

aksenerin-logosu-ve-slogani-calinti-cikti!-005.jpg

"AÇIKLAMA YAPILACAK"

Başkan Menderes Türel, İyi Parti’nin kullandığı slogan ve logoyla ilgili detaylı bir açıklama yapılacağını kaydetti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, ’Antalya iyi gelecek’ sloganı ve logosunu, Türk Patent Enstitüsü’ne başvurarak Aralık 2015’te tescil ettirmişti.

aksenerin-logosu-ve-slogani-calinti-cikti!-009.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum