Alman devi iflas etti!

Alman devi iflas etti!

Antalya’da yılda 50 bine yakın turist gönderen Almanya’daki online tur operatörlerinden Berlin merkezli JT Touristik iflasını istedi.

Şirketin, şu an Antalya’da tatil yapan 2 binin üzerindeki Alman müşterisi, 31 Ekim’e kadar sigorta şirketi güvencesi kapsamına alındı.

TURİZM sektörünün ’en kötü yıl’ olarak değerlendirdiği 2016’ya göre bu yıl Alman pazarında yüzde 18’e yakın düşüş görülürken, Antalya’ya Almanya’dan kötü bir haber daha geldi. Berlin merkezli faaliyet gösteren online tur operatörü JT Touristik iflasını istedi.
JT Touristik’in Almanya’dan Türkiye’ye yılda yaklaşık 50 bin turist gönderdiği, şirketin içine girdiği darboğaz nedeniyle gelecek yıl için müşterilerini sigorta ettirecek şirket bulamadığından dolayı iflasını istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.