Almanya da bağımsız değil

Baktığımız zaman bize tam bağımsız emperyalist bir ülke gibi gelen Almanya gerçeğine bir de mikroskopla bakalım.
Evet Almanya emperyalizm aşamasına varmış bir ülkedir ama vesayet altındadır.

Amerika bu ülkenin otomotiv devi Wolksvagen'e 15 milyar dolar ceza kesmiş, o da gık bile demeden ödemiştir. Ayrıca her araç sahibine onar bin dolar tazminat da ödemiştir. Ayrıca bu araç sahiplerinin bu teklifi reddetme ve bireysel dava açma hakkı da saklıdır.

Almanya her iki dünya savaşında da yenilmiş, yüklü tazminatlar ödemiştir. Hele ikinci dünya savaşından sonra topraklarının bir kısmı ABD, kalanı da Sovyetler Birliği tarafından işgal edilmiştir. Başkenti Berlin bir duvarla ortadan ikiye bölünmüştü.

Her iki ülke de kendi sistemlerinin üstünlüğünü Almanya üzerinden kanıtlamaya çalışmış, işin sonunda Sovyetler bu yarışı kaybedip tarih sahnesinden çekilmiştir.

Alman gizli servisi BND bir zamanlar bizim MİT'in, CIA'in Türkiye şubesi gibi çalışmakta olduğu gibi CIA in Almanya şubesi gibi çalışmaktadır. Alman hükümetinin sözü BND ye geçmez. Günümüz neonazileri CIA in yönlendirmesi ile bu BND tarafından örgütlenmektedir. NSU Cinayetlerinin arkasında da BND vardır.

Almanya her iki parçasının birleşmesinden sonra kendini toparlamış, AB İçinde lider ülke pozisyonunu üstlenmiş fakat bu gelişme Amerikan finans kapitali tarafından frenlenmiştir.

Almanya'nın doğru dürüst bir ordusu bile yoktur. Var olan askeri güçleri ise Amerikan denetimindedir ve dökülmektedir.

Evet; Almanya, Amerika'nın kontrolündeki bir ülkedir. Başka ülkelere karşı Amerikan politikalarının sürdürülmesinde bir aracıdır.

15 Temmuz darbesini CIA ve BND birlikte yürütmüşlerdir. FETÖ cülerin bir kısmının Amerika'da diğer önemli bir kısmının da Almanya'da olmasının sebebi budur.

Yunanistan, 15 Temmuz gecesi CIA 'in Ortadoğu direktörü Graham Fuller'i helikopterle Yunanistan'a kaçıran FETÖ cüleri Almanya'nın ve Amerika'nın baskısı ile Türkiye'ye vermemiştir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.